<p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Κόλλες Πλακιδίων
ISOMAT AK 9
Κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο
Kόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Kατάλληλη για την επικόλληση κεραμικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά κλπ. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 
ISOMAT AK 10
Κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, με μηδενική ολίσθηση
Kόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Kατάλληλη για την επικόλληση κεραμικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά κλπ. Έχει μηδενική ολίσθηση. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 
ISOMAT AK 11
 
Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων
Ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων γρανίτη και γενικά απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες από σκυρόδεμα.
 
ISOMAT AK 12
 
Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων
Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων γρανίτη και γενικά απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου.
 
ISOMAT AK 20
 
Υψηλής ποιότητας, εύκαμπτη, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων
Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Κατάλληλη για την επικόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων (π.χ. gres porcelanato), φυσικής πέτρας, διακοσμητικών πλίνθων.
 
 
ISOMAT AK 21
 
Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων για δύσκολα υποστρώματα -τεχνολογίας LOW DUST
Yψηλής ποιότητας, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Λόγω της ειδικής της σύνθεσης, ελαχιστοποιεί τη σκόνη που παράγεται.
 
ISOMAT AK 22
Υψηλής ποιότητας, εύκαμπτη, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων
Εύκαμπτη, υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Κατάλληλη για την επικόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων (π.χ. gres porcelanato), φυσικής πέτρας.
 
ISOMAT AK 25
Υψηλής ποιότητας, ελαστική, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων
Υψηλής ποιότητας, ελαστική κόλλα πλακιδίων ενός συστατικού. Έχει μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση παντός τύπου πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου.
 
ISOMAT AK-ECOLIGHT
Ελαφριά, ελαστική κόλλα πλακιδίων
Ελαφριά, υψηλής ελαστικότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων τσιμεντοειδούς βάσης. Εχει μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης και μηδενική ολίσθηση. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση παντός τύπου πλακιδίων.
 
ISOMAT AK-LIGHT
 
Ελαφριά, εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων
Εύκαμπτη, ελαφριά ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Κατάλληλη για κόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων.
 
 
ISOMAT AK-MEGARAPID
 
Δύο συστατικών, ταχύπηκτη, ελαστική κόλλα πλακιδίων
Ταχύπηκτη, εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων 2 συστατικών.Έχει μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση παντός τύπου πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε ποικίλα υποστρώματα, όπως γυψοσανίδες.
 
 
ISOMAT AK-ELASTIC
 
Υψηλής ποιότητας, δύο συστατικών, ελαστική κόλλα πλακιδίων
Υψηλής ελαστικότητας κόλλα πλακιδίων 2 συστατικών. Αποτελείται από μία τσιμεντοειδούς βάσης κονία (συστατικό Α) και ένα ρητινούχο γαλάκτωμα (συστατικό Β). Κατάλληλη για την επικόλληση κεραμικών πλακιδίων.
 
ISOMAT AK-RAPID
 
Ταχύπηκτη, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων
Ταχύπηκτη κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Κατάλληλη για την επικόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου.
 
ISOMAT AK-RAPID FLEX
 
Ταχύπηκτη, εύκαμπτη, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων
Υψηλής ποιότητας, ρητινούχα κόλλα ταχείας πήξης, ενισχυμένη με ρητίνες. Έχει μηδενική ολίσθηση. Πεδία εφαρμογής: Κατάλληλη για την επικόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων.
 
ISOMAT AK-STONE
 
Χονδρόκοκκη κόλλα πλακιδίων και φυσικών λίθων
Χονδρόκκοκη κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, για στρώσεις μεγάλου πάχους (έως 15 mm). Κατάλληλη για την επικόλληση φυσικών λίθων και κεραμικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες από σκυρόδεμα.
 
ISOMAT AK-GRAND
 
Ρητινούχα κόλλα για διακοσμητικές επικαλύψεις
Χονδρόκκοκη, ρητινούχα κόλλα τσιμεντοειδούς βάσης, για στρώσεις μεγάλου πάχους (έως 15 mm). Κατάλληλη για την επικόλληση και αρμολόγηση διακοσμητικών επικαλύψεων.
 
 
ISOMAT AK-MARBLE
 
Ρητινούχα κόλλα μαρμάρων και γρανιτών
Γρήγορης πήξης κόλλα με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Κατάλληλη για την επικόλληση μαρμάρων και γρανιτών σε τοίχους ή δάπέδα, σε ποικίλες επιφάνειες.
 
 
ISOMAT AK-FLUX
 
Ρητινούχα κόλλα πλακιδίων, πλήρους επιπέδωσης
Υψηλής ποιότητας, ρητινούχα κόλλα τσιμεντοειδούς βάσης. Μετά την ανάμιξη της με νερό αποκτά ρευστή μορφή. Είναι κατάλληλη για στρώσεις μεγάλου πάχους (20mm). Έχει μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης.
ISOMAT AK-PRIMER
Ενισχυτικό πρόσφυσης για κόλλες πλακιδίων
Υψηλής ποιότητας ρητινούχα υδατική διασπορά που χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό πρόσφυσης σε λεία, απορροφητικά και μη απορροφητικά υποστρώματα, πριν από την εφαρμογή τσιμεντοειδούς βάσης κολλών.
UNI-PRIMER
Ακρυλικό αστάρι νερού
Ετοιμόχρηστο ακρυλικό αστάρι νερού. Σταθεροποιεί τους σαθρούς σοβάδες.
 
MULTIFLEX
 
Υψηλής ποιότητας έτοιμη για χρήση, παστώδης κόλλα πλακιδίων
Έτοιμη για χρήση, παστώδης κόλλα πλακιδίων με βάση ακρυλικές ρητίνες. Παρέχει υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης, μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή στην υγρασία. Iδανική για μικροεπισκευές.
 
ISOMAT AK 50
 
Εποξειδική κόλλα 2 συστατικών για πλακίδια
Εποξειδική κόλλα 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Κατάλληλη για την κόλληση παντός τύπου πλακιδίων σε ποικίλες επιφάνειες, σε τοίχους ή δάπεδα. Χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή συγκόλλησης.
 


ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ

 

 
MULTIFILL SMALTO 1-8
Αρμόστοκος πορσελάνινης υφής, υδαταπωθητικός
Έγχρωμος αρμόστοκος πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένος με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Χαρακτηρίζεται από υψηλές μηχανικές αντοχές, άριστη χρωματική σταθερότητα.
 
MULTIFILL-ELASTIC
Έγχρωμη ελαστική μαστίχη αρμολόγησης πλακιδίων
Έγχρωμη ελαστική μαστίχη αρμολόγησης ενός συστατικού. Κατάλληλη για την αρμολόγηση πλακιδίων τοίχου ή δαπέδου κάθε είδους, σε ποικίλες επιφάνειες, σε περιπτώσεις όπου οι απαιτήσεις σε ελαστικότητα.
 
MULTIFILL-EPOXY THIXO
 
Έγχρωμος εποξειδικός αρμόστοκος 2 συστατικών
Εποξειδικός αρμόστοκος 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Εφαρμόζεται όπου απαιτείται μεγάλη αντοχή σε χημικές και μηχανικές καταπονήσεις. Συνδυάζεται άριστα με πλακίδια υψηλών χημικών αντοχών.

ΚΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
 
 
 
ISOMAT AK-BLOCK
 
Ρητινούχα κόλλα για τοιχοποιία πορομπετόν
Υψηλής ποιότητας, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Κατάλληλη για το κτίσιμο δομικών στοιχείων από πορομπετόν. 
 
ISOMAT AK-FIRE
Πυρίμαχο κονίαμα για κτίσιμο και αρμολόγηση πυρότουβλων
Πυρίμαχο τσιμεντοκονίαμα για πυρότουβλα. Κατάλληλο για το κτίσιμο και την αρμολόγηση παντός τύπου πυρότουβλων σε χώρους που εμφανίζουν υψηλές θερμοκρασίες, όπως τζάκια, φούρνοι, ψησταριές κλπ.
ISOMAT AK-GLASS
Ρητινούχα κόλλα για κτίσιμο και αρμολόγηση υαλότουβλων
Τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Κατάλληλη για το κτίσιμο και την αρμολόγηση υαλότουβλων.
 
 
ISOMAT MT 200
 
Λάσπη για μάρμαρα
Έτοιμο κονίαμα για την επίστρωση μαρμάρων. Η χρήση του απαιτεί μόνο την προσθήκη νερού. Απλοποιεί και επιταχύνει τις εργασίες.
 
ISOMAT AK-EPOXY NORMAL
 
Εποξειδική κόλλα 2 συστατικών για μάρμαρα και γρανίτες
Εποξειδική κόλλα 2 συστατικών χωρίς διαλύτες. Κατάλληλη για την κόλληση μαρμάρων, γρανιτών και των περισσότερων δομικών υλικών σε ποικίλες επιφάνειες, σε τοίχους ή δάπεδα. 
 
 
ISOMAT AK-EPOXY FAST
 
Ταχύπηκτη εποξειδική κόλλα 2 συστατικών για μάρμαρα και γρανίτες
Ταχύπηκτη, εποξειδική κόλλα 2 συστατικών χωρίς διαλύτες. Κατάλληλη για την κόλληση μαρμάρων, γρανιτών και των περισσότερων δομικών υλικών σε ποικίλες επιφάνειες, σε τοίχους ή δάπεδα.
 
ISOMAT AK-PARQUET
 
Πολυουρεθανική κόλλα για ξύλινα δάπεδα
Ισχυρή πολυουρεθανική κόλλα ενός συστατικού, για ξύλινα δάπεδα. Κατάλληλη για στερεώσεις - συγκολλήσεις παρκέ όλων των τύπων (μασίφ, laminate κλπ.) και ξύλινων σανίδων μικρού και μεγάλου μεγέθους.